Φεστιβάλ για την Λογοτεχνία του Φανταστικού στο Ναύπλιο από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

όψεις - Ναύπλιο (1)

Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 στo Ναύπλιο!

Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για την λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με δεκάδες συγγραφείς και βιβλία, για ακόμα μια φορά, για να σας ταξιδέψει στα σαγηνευτικά μονοπάτια της λογοτεχνίας!

Οι Εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού στο Ναύπλιο θα γίνουν το Σάββατο στις 21 Νοεμβρίου από τις 6.30 το απόγευμα στο Circulo Cooperativa! 

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της φαντασίας στο Ναύπλιο! Ελάτε να γνωρίσετε τα βιβλία μας και τους συγγραφείς μας! Θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει στην Πελοπόννησο με συμμετοχή δεκάδων συγγραφέων που θα σας περιμένουν με τα βιβλία τους! Σας περιμένουμε όλους!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουν τους συγγραφείς με έργα και πράξεις! Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας!

Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν και φέτος βροντερό και ενθουσιώδη παρόν, για ακόμα μια φορά, στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις.

Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Και φέτος οι εκδηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ήταν επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα και θα τις συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά αμέσως μετά την εκδήλωση στο Ναύπλιο με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που θα έρθουν τους επόμενους μήνες, με πρώτη βέβαια την μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα στις 12-13 Δεκεμβρίου!

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015
στο Ναύπλιο θα διοργανωθούν
το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 6.00 το απόγευμα,
στo Circulo Cooperativa,
Β. Κωνσταντίνου 6 & Κοκκίνου 17

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα γίνουν κληρώσεις με πολλά και πλούσια δώρα!

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

18:00
Λουάνες της Κιάρας Καλουντζή

18:15
Hide and seek της Φράνση Παπουτσάκη

18:30
Noctus της Λένας Κικίδου

18:45
Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης του Χάρη Λιανού

19:00
Κι όμως επέζησα & Όταν εκείνη ζωγράφιζε το φως της Λιλής Χελιώτη

19:15
Όνειρο της Σοφίας Ζαρκαλή

19:30
Εξιλέωση του Γιώργου Κωστόπουλου

19:45
Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα του Γιώργου Περισανίδη

20:00
Γύμνασμα του Νίκου Κυριακίδη

20:15
Άλφα όπως Αθανασία & Έψιλον όπως Εμμονή της Ειρήνης Φράγκου

20:30
Η Τριλογία του Ορφέα: Heaven Adventures, No. 9 & Al-Andalus του Γιώργου Μπιλικά

20:45
Σκοτεινές ιστορίες της Ματίνας Μαντά

ThinkingPeople.gr


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 195 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)