Φωτιά σε διάφορες μορφές και χρήσεις! 

firephoto4

Η φωτιά όχι μόνο είναι απαραίτητη για τη ζωή μας στις διάφορες μορφές της, είναι και άκρως εντυπωσιακή στη θέα της. Είτε πρόκειται για πυροτεχνήματα ή κεριά είτε για τις εφαρμογές της στη βιομηχανία, η φωτιά πάντα προκαλεί τα βλέμματα. Στη συνέχεια λοιπόν δείτε τη φωτιά να λάμπει σε διάφορα σημεία του κόσμου και για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά!

Μια νεαρή γυναίκα ντυμένη διάβολος δημιουργεί κύματα με τη φωτιά στην όχθη του ποταμού Μολδάβα κοντά στη Γέφυρα του Καρόλου, την 5η Δεκεμβρίου 2014 στην Πράγα.

Πυροτεχνήματα εκρήγνυνται για να σχηματίσει τα γράμματα “APEC” πάνω από το Εθνικό Στάδιο, γνωστό και ως «Φωλιά του πουλιού», στην Κίνα.

Μια γυναίκα κρατά ένα κερί κατά τη διάρκεια μιας αναμνηστικής τελετής στο μνημείο για τα θύματα Holodomor, στο Κίεβο, 22 Νοεμβρίου 2014.

Οι στρατιώτες του Ναυτικού στην Ινδία παίζουν τύμπανα κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρα του Ναυτικού στη Βομβάη, 4 Δεκεμβρίου, 2014.

Ο Λαζάρ και η αδελφή του Αντιέλκα κάθονται δίπλα σε ένα κερί αναμμένο κερί στο σπίτι τους στην ανατολική σερβική πόλη Μάινταν Πεκ, 4 Δεκεμβρίου 2014.

Το κάψιμο των σκουπιδιών θολώνει την εικόνα στο βάθος όπου οι πελαργοί παρακολουθούν τη σκηνή, Gauhati, Ινδία, 14 Νοεμβρίου 2014.

Ένας πυροσβέστης περπατά κοντά στις φλόγες, καθώς μια πυρκαγιά μαίνεται κοντά σε ένα τζαμί στο Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική, 2 Δεκεμβρίου 2014.

Πηγή


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 44 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)