Εκπληκτικά μονοπάτια στο δάσος!

pathway2

Μαγευτική ηρεμία, αινιγματική ομορφιά και εντυπωσιακά χρώματα για τα μονοπάτια στη φύση που συνθέτουν μια εκπληκτική χώρα των ονείρων!

Ο φωτογράφος Ildiko Neer που ζει και εργάζεται στη Βουδαπέστη μοιράζεται τη μαγευτική ηρεμία και την αινιγματική ομορφιά της φύσης μέσα από τα εκπληκτικά μονοπάτια που φωτογραφίζει σε διάφορα σημεία του κόσμου. Με τον τίτλο “Dreamland”, οι φωτογραφίες του Ildiko επενδύουν στην ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ψηλά δέντρα και πυκνό φύλλωμα, κλαδιά που ενώνονται και κορμοί που αγγίζουν ο ένας τον άλλον κάνουν το θεατή να θέλει να μπει στο μονοπάτι και να το ακολουθήσει.

Ο Neer λέει: «Οι εικόνες μου εκφράζουν τα συναισθήματα που ένιωσα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου τα τελευταία χρόνια. Αν προσπαθήσω να φανταστώ τον εαυτό μου, με βλέπω να περπατώ σε κάθε μονοπάτι κατευθείαν στο φως.  Στον ονειρικό κόσμο που έχω δημιουργήσει αισθάνομαι ως μέρος του δάσους και καλώ τον κόσμο να κάνει ένα ταξίδι μαζί μου ακολουθώντας τα ωραιότερα μονοπάτια που είδε ποτέ του…”!

Πηγή


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 153 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)