Μια πρωτότυπη ιδέα από… πολύχρωμα μπουκάλια!

garaz1

Ο καλλιτέχνης γέμισε εκατοντάδες λευκά πλαστικά μπουκάλια με πολύχρωμο υγρό και τα βίδωσε με πολύχρωμα καπάκια, προφυλάσσοντας το αυτοκίνητο του από τον ήλιο!

Είναι σχεδιαστής και ζει και εργάζεται στο Λίνκολν της Νεμπράσκα, όπου δουλεύει σε μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία. Καθημερινά σχολείται με το design, ανακαλύπτοντας απίθανες ιδέες για τους πελάτες του, μέχρι που έφτασε η ώρα να κάνει κάτι για τον εαυτό του! Ο λόγος;

Το νεο-αποκτηθέν, ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τού Garth Britzman έπρεπε να προφυλακτεί από τον ήλιο και τη βροχή, και έτσι ο ίδιος κλήθηκε να βρει μια λύση.  “Η γυναίκα μου έλεγε διαρκώς πόσο κρίμα είναι να βρίσκεται στο δρόμο και ότι έπρεπε να βρούμε ένα γκαράζ…”.

Καλλιτέχνης γαρ, ο Garth θέλησε να δημιουργήσει κάτι αρκετά πρωτότυπο για το όχημά του, ικανοποιώντας τόσο τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες όσο και την απαίτηση της συζύγου του. Έτσι του ήρθε μια… φαεινή ιδέα, που εξέπληξε τους πάντες.

“Τόσα πλαστικά μπουκάλια ανακυκλώνονται”, σκέφτηκε προσθέτοντας: “Κάτι πρέπει να σκεφτώ να κάνω με αυτά”. Η λύση είχε βρεθεί και ήταν, μάλιστα, πολύ πιο εντυπωσιακή από ό,τι είχε φανταστεί.

Εκατοντάδες διάφανα πλαστικά μπουκάλια γέμισαν με πολύχρωμο υγρό και στη συνέχεια βιδώθηκαν με χρωματιστά καπάκια. Μια ασυνήθιστη κατασκευή δημιουργήθηκε έξω από το σπίτι του εν ειδει αυτοσχέδιου γκαράζ.

Έτσι τώρα ένα πρωτότυπο στέγαστρο προφυλάσσει το αυτοκίνητο τού Garth Britzman, αποτελώντας παράλληλα και ένα εκπληκτικό έργο τέχης, το οποίο σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν, και όχι άδικα!

Πηγή


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 161 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)