Παντρεύονται ξανά και ξανά σε διάφορα μέρη του κόσμου!

lisa4

Η Lisa και ο Alex παντρεύονται σε κάθε τόπο που επισκέπτονται ακολουθώντας τα διαφορετικά κάθε φορά τοπικά έθιμα του γάμου!

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή για ένα ζευγάρι Βρετανών που παντρεύεται ξανά και ξανά σε όποια χωρά ταξιδεύει κάθε φορά! Η Lisa Gant και ο Alex Pelling έχουν ορκιστεί να τελούν κάθε φορά και από έναν γάμο, καθώς ταξιδεύουν στον κόσμο, συμμετέχοντας στα εξωτικά τελετουργικά του γάμου που συνατούν σε κάθε χώρα. Η μεγάλη αγάπη τους για τα ταξίδια αλλά και ο αθεράπευτα ρομαντικός έρωτάς τους ήταν τα κίνητρα για να κάνουν πράξη αυτό το παράδοξο στοίχημα που έβαλαν με τον εαυτό τους από τη στιγμή που ο ένας συνάντησε τον άλλον.

Το διαρκές ταξίδι τους στον πλανήτη τούς επέτρεψε να εξερευνήσουν τον κόσμο, να γνωρίσουν τα γαμήλια ήθη και έθιμα διάφορων χωρών και να παντρευτούν πολλές φορές, ξανά και ξανά, ακολουθώντας τα τοπικά τελετουργικά. Φορώντας τις φορεσιές των ντόπιων έδωσαν πολλές φορές όρκους αιώνιας αγάπης απολαμβάνοντας διαφορετικές διαδικασίες και απαθανατίζοντας κάθε φορά τη στιγμή, που μάλλον γι’ αυτούς ποτέ δεν θα είναι… μοναδική!

Πηγή


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 65 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)