Χαρείτε την ζωή σας

ευτυχία

Η ζωή είναι στιγμές που παίρνουν και χάνονται. Στο χέρι μας είναι να δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες ώστε να τις κάνουμε όλο και πιο ευχάριστες.

Μπορεί να εξωτερικά γεγονότα να μην είναι με το μέρος μας. Ωστόσο ας τα δούμε σαν προκλήσεις για να εξελιχθούμε, να γίνουμε καλύτεροι άλλα και να ζήσουμε καλύτερα.

1. Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους γύρω σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε, η επικοινωνία μας φέρνει πιο κοντά. Μπορεί τις πρώτες φορές να βρείτε εμπόδια, η επίμονη όμως τα κάμπτει όλα, άλλα γίνονται πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση.

2. Η πολλές ώρες εργασίας δεν είναι προτεραιότητα, άλλα η ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, μας γεμίζει απίστευτη ενέργεια και μας κάνει ακόμα πιο ολοκληρωμένους. Σίγουρα μας κάνει να κοιμόμαστε με ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη μας.

3. Η ευτυχία δεν έχει σχέση με την αφθονία των υλικών αγαθών. Η ευτυχία κρύβεται στα μικρά και ουσιαστικά της ζωής και κυρίως βρίσκεται στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

4. Πολλά μπορούμε να κάνουμε αρκεί εμείς να θέλουμε, ας αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ως προκλήσεις για να μάθουμε αλλά και να γίνουμε καλύτεροι.

5. Δυσκολίες όλοι αντιμετωπίζουμε, αλλά ας δούμε τι κάνουν οι επιτυχημένοι για να ανταπεξέλθουν, σίγουρα δεν μιζεριάζουν και δεν ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι.

6. Μην αφήνουμε ποτέ το αίσθημα της ζήλειας να μας κυριεύσει και να μας τρώσει τα σωθικά, οι άλλοι είναι αυτοί που είναι για τους εαυτούς τους, ας επικεντρωθούμε στο εγώ και πως θα βελτιωθούμε

7. Ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε και ας μην ξεχνάμε να λέμε ευχαριστώ.

Η ζωή είναι με το μέρος μας, ακόμα και τις δυσκολίες έχουμε βάλει το χεράκι μας ως ένα βαθμό να τις προκαλέσουμε, ας αντιμετωπίσουμε την ζωή με τρόπο θετικό γιατί η ουσιαστική ευτυχία βρίσκεται στα μικρά, και ας δούμε όλα τα δείνα ως αφορμές για να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι μπορούμε αρκεί να θέλουμε!!! Εσύ θέλεις;

Πηγή


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 279 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)