“Ο Φρόιντ μπετατζής!”

SigmundFreud

Ρε, μερικοί δεν τρώγεστε πια, μη μας χτυπάτε αλύπητα και τρέχουμε για χάπια, βαριόμαστε. Τι ψέματα μας λέτε συνέχεια; Ούτε ο Παπακαλιάτης τέτοια τραγικά σενάρια! Ο άλλος ( μιλάμε χρόνια, τον γνωρίζω πολύ καλά… Λέμε τώρα…) είχε φορτώσει με προβλήματα και αρρώστιες. Eίχε θάψει, κυριολεκτικά όμως, όλο του το σόι και το δικό του και της γυναίκας του, μέχρι και για έναν νεκρό αδελφό. Λυπήθηκα, μάλιστα είχε φύγει νέος ο δύστυχος(!!!).

Τώρα, είτε μας αγαπάει ο Θεός, είτε ο διάολος “τον πρώτο χρόνο χαίρονται!” και πριν λίγες μέρες να σου σκάει μύτη ο “νεκρός αδελφός”. Φανταστείτε τι έπαθα η δόλια. Πώς δεν έπεσα στα πατώματα να πιστέψω σε νεκρανάσταση και να σταυροκοπιέμαι. Μα είστε ντιπ για ντιπ; Πάτε καλά; Τι θανατικό και πονεμένες ιστορίες μας ξεφουρνίζετε; Έχετε πολύ γέλιο όμως, όλα τα είχα ακούσει, αλλά να θάβετε συγγενείς δικούς σας και των γυναικών σας και να είστε σαν τις θλιμμένες χήρες και “αδικημένοι από τη ζωή που μας χρωστάει” και να μιζέρια και να γκρίνια και τοξικότητα παντού.

Μακριά από “τυπάκια” του είδους και από Δευτέρα δίαιτα από τη βλακεία… Τα ύστερα του κόσμου!!! Ο Φρόιντ θα σας πλάκωνε στα χαστούκια και θα γινόταν μπετατζής με τόσες εκρήξεις παράνοιας. Είστε εντελώς άχρηστοι και… σκληρό πορνογραφικό υλικό για την κοινωνία! Φταίει κάποια διαγνωσμένη σας ψυχική βλάβη, ή η βρεφική σας ωριμότητα; Τι ανωμαλία είναι αυτή; Είστε ομοιώματα ανθρώπων με βρόμικη και γερασμένη ψυχή! Θα ήταν σχεδόν αστείο, αν το άκουγα από άλλους, αλλά αγριεύτηκα λίγο και τα έχασα για το πόσο μπορεί να ξεφύγει ένα μυαλό, αλλά η τύχη αγαπά “τα χαζά παιδάκια” και τα προστατεύει. Διαπιστωμένο πάντα.

Η τοποθέτησή μου, λοιπόν, σήμερα εφ΄ όλης της ύλης: Δεν πάει καλά ο κόσμος, τίποτα δεν πάει καλά! Παιδιά, ας κρατήσουμε κοντά μας πέντε έξι νορμάλ ανθρώπους, να λέμε ευχαριστώ στον Θεό που τους έχουμε και… μην το πείτε ούτε του παπά! Αγαπημένο μου ημερολόγιο, αύριο είναι μια άλλη μέρα… Έχω ανάγκη να πλύνω το μυαλό μου με καλοσύνη και κυρίως με λογική!

ThinkingPeople.gr


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 165 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)