“Θέλω να μείνω μόνος ας έχουμε free σχέση”

Τον ακούς συχνά να σου ξεστομίζει εκείνη την θεϊκή ατάκα “θέλω να μείνω μόνος ας έχουμε free σχέση” και αναρωτιέσαι από ποιο πλανήτη κατέβηκε ο πρώην σου.

Κάνεις σενάρια με τις κολλητές σου του τύπου : ” βρήκε άλλη”, “με βαρέθηκε”, “του αρέσει να παίζει” και προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει αλλάξει μέσα του.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, έτσι ήταν από καιρό απλά εσύ φορούσες παρωπίδες και δεν έβλεπες την τύφλα σου, ήσουν ερωτευμένη βλέπεις και ζούσες στο δικό σου ροζ παραμυθένιο συννεφάκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ex boyfriend tumblr

Εσύ τον αγαπούσες και εκείνος απλά περνούσε την ώρα του, γιατί αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα σου έλεγε για free σχέση, καβάτζα σε ήθελε σε περίπτωση που δεν έβρισκε την επόμενη ή που δεν τα έφτιαχνε ξανά με την πρώην του.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρωην tumblr

Εκείνος κάνει τη ζωή του και εσύ κοπανιέσαι για έναν άχρηστο, κοιτάς το messenger, το viber για να δεις πότε συνδέθηκε, βγαίνει από τη ζωή σου και όταν σε θυμηθεί τότε επιστρέφει, γιατί πολύ απλά είσαι θύμα, γιατί πάλι κρέμεσαι από τα χείλη του και από τις βαρύγδουπες ρομαντικές φράσεις που θα σε κάνουν χαλί να σε πατήσει.

Σχετική εικόνα

Και εσύ εκεί σαν χαζή κολλημένη με παρωπίδες που αντί να τον φτύσεις και να βρεις τον επόμενο μένεις σαν την Πηνελόπη μόνο που ψιτ ο Οδυσσέας σου δεν σε αγαπάει σε έχει μόνο για το κρεβάτι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ex boyfriend tumblr

Έχεις 2 επιλογές λοιπόν ή θα τρως κουτόχορτο για μια ζωή ή θα κάνεις το καλύτερο για σένα στο χέρι σου είναι.

 

 


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 232 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)