Μοιάζει σαν να ξεκινώ από την αρχή το ταξίδι των λέξεων.

Αγωνία, παράπονο, προσδοκία για τον χαμένο μου κόπο. Έζησα στο ψέμα για καιρό και λησμόνησα την αξία της αγάπης. Ύστερα ήρθαν οι σκέψεις μου ν’ αφανίσουν κάθε σκοτεινό σημείο της ζωής μου. Είναι η ανάγκη μεγάλη για να δικαιωθεί η πράξη της καλοσύνης. Αυτή που ποδοπατήθηκε από κακοπροαίρετους ανθρώπους. Δίνεις δίχως να παίρνεις. Είναι το σωστό άραγε; Είναι το τίμιο; Ιδέα δεν έχω. Είναι αυτό που θέλησα να δώσω.

Έχω μια έννοια μονάχα. Να λήξουν όλες οι απάτες. Μαζεύτηκαν σ’ ένα τσουβάλι και χτυπιούνται με μανία. Να σώσουν εμένα κι εσένα. Να σωθούν από την αλήθεια τους. Μη μου δίνεις σημασία που μιλώ μονάχη μου πολλές φορές. Είναι η γκρίνια που με στριμώχνει για να αμυνθεί η δύναμη. Ξεκουράσου τώρα γιατί έχουμε  μακρύ δρόμο μπροστά μας. Ξεκούρασε το νου και την καρδιά. Μην υποφέρεις άδικα αγάπη μου..

Σκορπώ κουβέντες και δημιουργώ παραγράφους για να εξουσιάζω την στιγμή που είμαι ανασφαλής, που πλανάται στην καρδιά μου μια ιστορία εξόντωσης. Γκρεμισμένα όνειρα. Όνειρα και επιθυμίες που δεν λογίζονται το νου, παρά μονάχα το συναίσθημα. Εκείνο το άδικο δικαίωμα της λύτρωσης. Μη μου δίνεις σημασία. Ξεκουράσου εσύ. Τα κάνεις θάλασσα ξανά και ξανά και δεν συμμορφώνεσαι. Δεν σε νοιάζουν οι άνθρωποι καρδιά μου. Δεν αγαπάς, δεν μισείς, δεν έχεις μέσα σου τον ήλιο. Αφοσιώνεσαι στην αντοχή και στην εγωπάθεια.

Φουρκίζομαι, πεισμώνω και αντέχω να σε δω να χάνεσαι μέσα στους συννεφιασμένους σου ουρανούς. Γειώνω τις πράξεις σου και σκορπώ το θάνατο στη μορφή σου. Ήσουν ένα τεράστιο ψέμα. Αμύνομαι για να σκοτώσω κάθε μου κύτταρο. Κάθε κομμάτι μου που άγγιζες. Θυμώνω και εγκλωβίζομαι στην πλάνη. Κοιτώ μου γύρω μου εικόνες σου.

Κοιτώ εκείνη την αγάπη που δόθηκε σαν ένας καημός. Σαν να ‘ταν σήμερα η πρώτη επαφή μας. Σαν να ‘ταν τώρα η γνωριμία της αυγής.

Ο ήλιος κινούσε εσένα στην ζωή μου. Το σκοτάδι μουτζούρωνε τον έρωτα.

Υστερία, αγωνία, πόνος, θλίψη και τίποτα σημαντικό ν’ αφήσεις να θυμάμαι. Μια λέξη, ένα σημείωμα, μια σκέψη.. μια πράξη ουσίας.

Τι ήσουν.. τι ήμουν.. που είσαι.. που θα ‘μαι..

Θα ζήσω.. ξανά θα ζήσω.


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 81 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)