Ο έρωτας αφορά δυο και όχι περισσότερους

rexfeatures-5884946j

Ο έρωτας αφορά μόνο δυο και κανένα άλλο πρόσωπο. Κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει.  Oι φλογερές ματιές που ανταλλάζονται είναι μόνο για δυο. Το φιλί που δίνεται, ακουμπώντας το ένα χείλος πάνω στο άλλο, είναι για δυο, όχι τρείς ή περισσότερους. Η καρδιά που σχεδιάζουμε έχει το σύμβολο μόνο δυο ενωμένων ανθρώπινων καρδιών μαζί, που αλληλοσυμπληρώνονται. Τα χάδια και οι αγκαλιές είναι προσωπικές και μοναδικές στιγμές. Ανταλλάζονται και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο αλλά και προσωπικό.

Το οποιοδήποτε τρίτο άτομο που εισέρχεται στην σχέση προκειμένου να την διαταράξει είναι ανεπιθύμητο.

Το κάθε ζευγάρι που είναι πραγματικά ευτυχισμένο και ερωτευμένο δεν θα δώσει κανένα δικαίωμα σε ένα άλλο πρόσωπο να διαταράξει την σχέση τους. Ούτε θα απιστήσει. Η αληθινή αγάπη μπορεί να φανεί δυνατή και να αντισταθεί σε όλους τους πειρασμούς αλλά και να τους αγνοήσει. Είναι καιρός να μάθουν τα νέα ζευγάρια να γυρίζουν και τις πλάτες στα κακεχντρικά σχόλια του κόσμου. Ο φθόνος τους τρώει. Άλλαξε ο κόσμος, έγινε κακός. Κακά λόγια και φήμες διαδίνονται παντού σε χρόνο ρεκόρ. Φαίνεται το κουτσομπολιό έχει γίνει πρωτάθλημα στις μέρες μας. Πρέπει να γυρνάνε πλάτη και να συνεχίζουν την πορεία τους. Διότι ο άνθρωπος είναι ευαίσθητος, παρασύρεται, λαμβάνει εύκολα υπόψη ότι ακούγεται γύρω του για το δικό του πρόσωπο ή για άτομο που αγαπά. Ακόμα και από τη μάνα που σε τρέχει να φορέσεις την ζακέτα μέσα στη δροσερή μέρα της άνοιξης γιατί τρομοκρατείται πως θα κρυώσεις. Ακόμα και από τον μπαμπά που για εκείνον η κόρη του θα είναι για πάντα η μικρή πριγκήπισσα. Ατομα που σε έχουν μεγαλώσει και σε λατρεύουνε αλλά δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και ούτε να σε επηρεάζουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο αληθινός έρωτας θα παραμείνει άσβεστος και αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου, με την ίδια φλόγα πάθους να καίει όπως την πρώτη φορά που ανταλλάχθηκαν τα δυο βλέματα. Και πάντοτε θα είναι ο έρωτας για δύο. Χωρίς κανένα νέο πρόσωπο και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις και τα σχόλια του κοινωνικού περίγυρου. Να ξέρεις, ότι πολλοί θα σκάσουν απ’ το κακό τους, αν συνεχίσεις να αγαπάς το άλλο σου μισό και διατηρήσεις αυτή την αγάπη. Πάλεψέ το, το αξίζεις.


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 75 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)