ΕΡΩΤΑΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ~ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ… ΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΥΦΗ, ΜΟΡΦΗ, ΑΙΓΛΗ, ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΛΚΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ <<ΨΑΧΝΩ>> ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ, ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, ΕΝΑ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΕΚΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΚΑΙΤΟΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΚΥΕΙ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΛΙ,ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ,ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΕΛΑΜΠΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ  ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΩ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ???? ΕΝΑ ΟΓΚΩΔΕΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΕΡΟ ~ΑΛΛΑ~ ΜΑΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΦΘΟΡΩΝ…..
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΨΥΧΩΝ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ,  ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟΝ ΓΑΡ.
 ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΞΗ, ΤΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ <<ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ>>. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΥ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ~ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΘΕ~ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Χ ΦΟΡΕΣ (ΑΡΧΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ). ΟΜΩΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ : ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΚΟΙΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ). ΩΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕΙΝ, Ο ΕΡΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΑΥΡΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΒΕΛ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΑΠΛΟΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ,ΕΡΜΑΙΟ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ .ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ. Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΑ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΦΕΝΑΚΗ, ΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ! ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ.
LIBERTE, EGALITE, FATERNITE ΛΟΙΠΟΝ!!!!!! VIVA LA VITA ΚΑΙ ΖΕΙΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ, Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΩΣ, UP TO YOU

(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 241 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)
Πρόσφατα άρθρα από τον/την συντάκτη: