«Σβήστε τις υποψίες από το μυαλό και…. ΖΗΣΤΕ ΤΟ»

Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός: «όταν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι» . Ναι, έχει και ο λαός τα δίκια του αν σκεφτείς πως τις περισσότερες φορές βρίσκεσαι «θύμα» των περιστάσεων…

Δίνεις, δίνεις και καταλήγεις με τσακισμένη καρδιά και συκώτι έτοιμο για αλλαγή. Ο λόγος;; Μα ποιος άλλος από τον ένα και μοναδικό: ΑΠΙΣΤΊΑ! Ναι ναι για ακόμη μία φορά ο φτερωτός άγγελος του έρωτα τα μπέρδεψε λίγο και χτύπησε και 3ο άτομο. Σε αυτή τη περίπτωση ποτέ δε καταλαβαίνεις τι πήγε λάθος. Η διαδικασία από εδώ και πέρα γνωστή: Χωρισμός-κλάμα-ποτό-ξενύχτι-ΝΈΑ ΖΩΉ!

Καλά διάβασες.. ΝΈΑ ΖΩΉ! Γιατί να κάθεσαι και να χαλιέσαι;

Έρχεται, λοιπόν, η ώρα που βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις και τσουπ…. Κάτι νέο κάνει την εμφάνιση του.. Εσύ, όμως σαν «καμένη» που είσαι κρατάς μικρό καλάθι και δεν αφήνεις τον άλλον να σε πλησιάσει.. Δέχεσαι να βγείτε, να πάτε για ένα καφέ, για φαγητό αλλά μέχρι εκεί.. Φοβάσαι-και με το δίκιο σου- όσο κι αν σου υπόσχεται πως υπάρχεις μόνο εσύ στη ζωή του. Για αυτό και τον κάνεις να περάσει διάφορες δοκιμασίες…. Και πράγματι με αρκετά μεγάλη επιτυχία τις ξεπερνάει.. Όμως εσύ εκεί…. Να νομίζεις ότι………………..

Όπα κορίτσι μου.. Περίμενε… Είναι εδώ. Παλεύει για ένα σου χαμόγελο. Για τη στιγμή που θα ακουμπήσεις πάνω του όλες σου τις ανησυχίες και θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Κανείς δε σου υπόσχεται πως αυτός θα είναι ο μοναδικός, το λιμάνι σου-που λέει και η γιαγιά μου- και ότι θα περάσετε όλη σας τη ζωή μαζί. Τίποτα, όμως, δεν φαίνεται να πηγαίνει αντίθετα από τις μέχρις τώρα προσδοκίες σου!!!

Είναι ώρα να ζήσεις κι εσύ το παραμύθι που σου αξίζει-έχει ή όχι καλό τέλος-.

Και να σου πω κάτι; Στο χέρι σου είναι να δώσεις αυτό το Happy End που τόσο ποθείς.. Δες, το ταίρι σου είναι εδώ και προσπαθεί για εσένα, για εσάς.

Δώσε του την ευκαιρία !!! Κάτι που ίσως μοιάζει όνειρο άπιαστο Εγώ από το άπιαστο μπορώ να πιαστώ, μας λέει ο Μουζουράκης !


(Το άρθρο αυτό προβλήθηκε συνολικά 416 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)